New In // More H&M

Jeg købte lidt mere end tie dye jeans i H&M fredag. Det blev også til denne fine halskæde til bare 59.95,- – og se lige hvor fin den er sammen med halskæden med de neongule sten!
6 tanker om "New In // More H&M"

  1. citybird Forfatter

   Den gule fået en veninde til at købe for mig – den anden har jeg købt på Amagertorv i KBH.

   /Merete

   Svar
 1. camilla

  Hej:)
  Har to spørgsmål:)
  Jeg leder efter en lille skuldertaske, som man kan have med på ferier, hvor der lige kan være pung og mobil i. Jeg har kigget lidt på proenza’s helt små skuldertasker – og tænkte på om det er samme str. som din lyserøde er i :)?? Har du andre forslag til andre fede små skuldertasker? Din stil er så fed – og er selv helt på bar bund:)

  Vil du sælge din pander t-shirt? jeg vil nærmest give min højre arm for den!

  :)

  Svar
  1. citybird Forfatter

   Hej Camilla,

   Beklager det sene svar. Jeg har en lille Proenza Schouler PS1 taske, netop i rosa ruskind, som du nævner. Den er jeg super glad for og kan bestemt anbefale både model og størrelse. Der kan lige være det mest nødvendige i og findes i et hav af smukke farver. Ellers kan jeg anbefale Jerome Dreyfuss tasker, som laver en del mindre modeller, som bare er så fine . Lige nu har jeg selv en lille Chanel taske på ønskelisten – det er dog lidt ude i fremtiden, da sådan en jo er lidt halv pebret. Håber det var til lidt hjælp:)

   Panter t-shirten sælger jeg desværre ikke pt. :)

   /Merete

   Svar
  1. citybird Forfatter

   Hej Tine,

   De er til den store side, så jeg vil nok anbefale at gå et halvt nummer ned:)

   /Merete

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>