TIP // Bøjler

Jeg er haft en skøn og hyggelig weekend, hvor mine forældre har været på besøg. Så det er ikke blevet til så mange indlæg de sidste par dage. Min mor og jeg var bl.a. til Designerforum i går og jeg fik købt lidt gode sager, som I snart får at se. Mon nogle af jer var derinde?

Ud over Designerforum køb er mit seneste køb disse fine bøjler beklædt i et nærmest velour-agtigt materiale, som jeg har købt i tre forskellige farver. De er fra Søstrene Grene og koster 6-7 kr stykket.

 

 
En tanke om "TIP // Bøjler"

  1. Beam

    Ja, de er rigtigt fine og fylder ikke så meget i skabet. Tror også jeg skal have fat i nogle flere.
    Og jeg gider ikke se dine køb fra Designerforum – du plejer at lave alt for mange gode scoops! Iiiih! ;o)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>