26 Kommentarer til Kleenex Konkurrence // Citybird.dk

  1. Simone

    Det hjælper rigtig meget at skylle øjnene og næsen i saltvand. Det lyder mystisk, men er meget enkelt og effektivt. Man opløser en lille tsk. salt med et par deciliter lunkent vand og skyller øjnene med et lille glas samt næsen med et såkaldt næsehorn. Jeg spiser desuden antihistaminer og drypper øjne, men medicinen hjælper altså bedst på et udrenset grundlag :) Så ud med skidtet, det er et godt udgangspunkt!

  2. Line

    Næsespray, næsespray, næsespray! Den er min gud når jeg er forkølet, kan slet ikke holde ud at min næse er stoppet. Og så ellers en masse the og bolscher med peppermynte :)

  3. Sophie M.

    Mit eneste middel er ikke spor spændende og nyt.. det er såmænd bare allergi piller.. det er i hvert fald det eneste, der virker for mig :-)

  4. Caroline K

    Mit bedste tip er at lufte ud om aftenen og morgenen, fordi der er der mindst pollen i luften. Derudover at gøre skal man huske at gøre rent ofte, og huske sine allergi-piller ;-)

  5. Kristine

    Jeg er ikke selv ramt af allergi, men min mor bøvler meget med det. Hun var træt af, at rende rundt og spise piller og hele tiden skulle huske på at tage dem osv. Noget der virkelig hjalp hende var akupunktur behandlinger, efter dem var hun allergifri i ca. 3 år. Fantastisk!!! :-D

  6. Anne U.

    Masser af the, en varm dyne og uparfumeret, fed crem til næsen, der godt kan blive lidt tyndslidt af al den næse-pudsning.

  7. Berit

    For at kunne trække vejret i begge næsebor, når jeg er forkølet, smører jeg under næsen med Mentholatum-salve. Det giver gennemtræk!

    Det er især godt, hvis man ikke kan sove, fordi det ene næsebor ikke virker.

  8. Stinne FLy

    Sove længe og putte i sengen hele dagen;) det virker vær gang..;p

  9. Ditte A.

    Jeg er storforbruger af netop Kleenex balsam, næsespray og ikke mindst den klassiske Eight Hour Creme når jeg er forkølet. Cremen er fantastisk til både den hudløse næse – hvis jeg er løbet tør for Kleenex og må bruge toiletpapir og køkkenrulle – men også hænderne får et ordentligt lag flere gange om dagen, da de lynhurtigt bliver knastørre af at blive vasket hver gang der pudses næse! :)

  10. Line

    Mit bedste tip er at have kogt vand i en balje og sidde med et håndklæde over i 15-minutters tid. Så på hovedet i seng:)

  11. Line J

    Jeg lider selv af støvallergi og allergi overfor både hund og kat. Derfor lindrer det meget på min allergi at komme ud i den frisk luft og nyde foråret! :)

  12. Lene

    Jamen mod min birkepollenallergi er det at huske at spise min allergipiller HVER dag (det smutter engang imellem:-() Også har jeg fundet ud af at jeg om sommeret IKKE skal holde “kontaktlinse-frie-dage”. For linserne gør at mine øjne ikke render i vand.

    Mht. forkølelse er der kun en ting der virker for mig. Det en cocktail bestående af lige dele sofa, dyne, pude, kamille the med honning og mælk og en ordentlig stak chick-lit dvd’er.

    Jeg er en af dem der altid render rundt med en pakke random lommetørklæder i tasken, det kunne jo være nevøen skulle have tørret munden, at man kom på et toilet uden papir osv.

  13. Karina

    Hvis jeg er forkølet så tager jeg mig en god stor rom toddy – det hjælper sikkert ikke en dyt, men i det mindste så er det lidt sjovere at være forkølet :-)

  14. Tina S.

    Når symptomerne til forkølelse starter, så går jeg igang med at tage Echinaforce dråber fra Matas. De hjælper mig hver gang.

  15. Trine

    Jeg tjekker altid dagens pollental inden jeg går ud af døren og husker mine allergipiller.

  16. Bine

    Jeg har fået at vide at man altid skal skylle sit hår inden man går i seng. Jeg har endnu ikke prøvet det, men når min græs pollen slår ind, skal jeg i hvert fald prøve det.

    KH Bine

  17. Lisa

    Jeg bruger faktisk altid kleenex Balsam, så krydser fingre for at jeg vinder. :)

  18. Henriette

    Græs er en af de værste ting, men heldigvis er min ældste dreng nu så stor at jeg ofte kan lokke ham til at ordne plænen <3
    … og ja så kan jeg bare ikke klare mig igennem sommeren uden medicin for høfeber.

  19. Nina

    Jeg går ingen steder uden min antihistamin. Det er det eneste der hjælper.

  20. Helle

    -Hyppig udluftning
    -Sengetøj skiftes minimum en gang ugentligt
    -Næsespray
    -Skylle mund med saltvand inden sengetid
    -Fornuftig påklædning
    -Antihistaminer
    -Et skud vitamin C dagligt
    Det var et par tips herfra:-)

  21. Esther

    Jeg fylder mig altid med c-vitamin og håber på at forkølelsen går i sig selv.

  22. Line P.

    Når mit er rigtig slemt holder jeg mig indendørs og lufter kun ud om aftenen.

  23. Merete Østberg

    Jeg kender en hel del, der i den grad har fået det bedre ved at gå til en akupunktør. 3-4 behandlinger om året er nok til at holde det nede.

  24. Eva

    Jeg tager troligt mine høfeberpiller og må til tider ty til en næsespray, men synes ikke der er noget der helt kan klare skærene.

  25. Maria Larsen

    Jeg skal have mine Benadryl med alle steder jeg går hen.

  26. Mie

    Jeg drikker en masse grøn the og en masse strepsils og bagefter ind under dynen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tilbage til forsiden    Tilbage til toppen