Topshop Webshop // Hovsa

Lige et hurtigt fredag aften indlæg – vi har haft gæster det meste af dagen, så vi har hygget og spist god mad (må man godt skrive det, når man selv har lavet det?) Jeg kunne dog alligevel ikke lade netshoppingen være, da jeg endelig her til aften fik sat mig i sofaen. Topshop kaldte og Topshop kaldte højt! Jeg fik i hvert fald stoppet alt for meget i kurven, heldigvis var Ditte hård, men retfærdig og hjalp mig med at rydde lidt ud i den. En del blev det alligevel til og fik ovenstående igennem – anmeldelse afventer, så snart det er kommet til DK.

Håber I nyder miniferien og husk at tænde lidt lys i vinduerne!
4 tanker om "Topshop Webshop // Hovsa"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>