Nat Nat #2

nat_nat_21.Tusnelda Bloch 2.Topshop 3&4.River Island 5.H&M 6. Asos

Så fandt jeg endnu en omgang nattøj, som jeg godt gad at eje. Faktisk er Tusnelda Bloch sættet allerede i hus og jeg kan kun anbefale det – Det er så pænt og har det fineste broderede TB monogram på både top og shorts. Shorts’ne kunne, efter min mening, også sagtens fungere på en varm sommerdag. Sættet fra Topshop er for mig det perfekte vintersæt – jeg er ikke god til lange bukser – det bliver alt for varmt under dynen, så det ville være perfekt. Det er desværre udsolgt i min str., men jeg må på jagt efter noget lignende.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>