Stylepit // De Sidste Ønsker

 

stylepit_jul1. Strik 2. Bh 3. Trusse 4. Parfume 5. Tørklæde 6. Solbriller 7. Nederdel 8. Skjorte 9. Parfume        10. Sokker

Så er det ved at være tid til at få de sidste julegaver på plads. Jeg har lige nået at få min ønskeseddel opdateret med et par ekstra ønsker fra Stylepit og det er faktisk lykkedes mig, at holde alle ønske under 1000,-. Der er både lidt at holde mig varm – med lækre uldsokker, nyt tørklæde og en virkelig pææææn strik(som pssst er på udsalg derinde) og lidt der bare er virkelig fint, nemlig undertøjet fra Calvin Klein.
Min yndlingsparfume fra Stella Mccartney trænger snart til en opfyldning og så har jeg virkelig lyst til at afprøve klassikeren fra Balenciaga, så der er lidt at skifte med.
Sættet fra Suit med det fine dådyrprint har stået på ønskelisten lige siden, jeg så det første gang og nu er det endda sat ned med 50%, så tror det er nu der skal slås til!
Og så er der lige solbrillerne til 1. januar, som skal på når der skal hentes junk! Så er der lidt til en hver tænkelig situation i juleferien.
2 tanker om "Stylepit // De Sidste Ønsker"

  1. merete Forfatter

   Ja, det er nemlig så pææænt. Jeg tænker i hvert fald at jeg bliver nødt til at klikke det hjem.

   /Merete

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>