Reebok Classic Pastel

Nakedshop.dk smed et billede på Instagram for en uges tid siden med de fineste pastel farvede Reebok sneakers. I dag nåede jeg så ind og prøve dem – de koster 700,- og Naked har dem i lyserød, beige, gul og lilla. De havde desværre ikke den farve, jeg gerne ville have i min str., så nu er de bestilt hjem til mig og kommer om et par uger.

 
15 tanker om "Reebok Classic Pastel"

 1. Celia

  Jeg går ellers kun i Converse (kedeligt) fordi jeg ikke syntes om sneaks. Men de her! De er søde…Kanske jeg køber et par.

  ☆♡

  Svar
  1. citybird Forfatter

   Jeg har købt dem hos Naked i Pilestræde – de havde bare ikke den lyserøde i min str. og bestilte den derfor hjem til mig.

   /Merete

   Svar
 2. Diana

  De er virkelig fede, har selv overvejet at købe et par i enten lilla eller gul når jeg har penge til det :) så ville høre hvordan de er i størrelsen?

  Svar
  1. citybird Forfatter

   Tak – jeg er også helt pjattet med de lysegule – de er så fine. De er ret store i størrelsen – jeg er normalt en str. 35-36 og disse har jeg taget i str. 35.

   /Merete

   Svar
  1. citybird Forfatter

   Nej, jeg ved desværre ikke hvor man kan købe de mintgrønne. De skulle være lavet til denne sæson, men har slet ikke set dem i nogle danske shops – de er ellers SÅ pæne.

   /Merete

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>